Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šak počkejte, až si budete na Štědrý den odpoledně chtět koupit rohlík.

Tři dni ani ťuk.

0 0
možnosti
Foto

Mě by zajímalo, co by ti naši nákupní šílenci dělali, kdyby bylo zavřeno každou neděli? Vždyť by zešíleli a ještě se snad kvůli tomu začali, nedej Bože, věnovat mnohem důležitějším věcem, než je honba za nákupy ať už k přeplnění lednice jen tak, přestože nejmíň třetina ze všech potravin skončí v koši nebo utrácením pro nálepky, potřebné k získání sady příborů, která má reálnou hodnotu necelých 200,-.

A takhle jednají celodenně. Přitom v Německu se na vás v neděli dívají jako na idiota, pokud se marně sháníte po otevřeném obchodě a ťukají si na čelo, když jdete po šesté hodině odpolední na velký nákup.

Co však nejvíc nechápu, jak se z relativně inteligentních lidí o svátku stane stádo beranů, kteří čekají, než někdo ten krám otevře a trvá jim i hodinu, než si uvědomí, že je zavřeno, protože si ,,nečekaně" všimli palcového písma, které upozorňuje již od minulého týdne, že dne toho a toho je prodejna uzavřena.

A už vůbec nerozumím reakcím na nějaké akce. To lidé náhle ztratí rozum a místo beranů jsou z nich primitivní, nenažrané opice, schopné se o kus hadru třeba i potahat a - světe div se - lidé, kteří obvykle sotva lezou a dělají nemohoucí, se náhle zázračně uzdraví a běží o sto šest, div se nepřetrhne, jen aby byl u svého vytipovaného zboží jako první a mohl se v něm směle přehrabovat. A po něm další a další a další. Na druhém konci prodejny si uvědomí, že to nechce a na místo, aby to třeba odevzdal na kase, hodí to nejlépe někam, kde se to najde až za pár dní.

No a otřesný zkušenost je, že většina lidí je tak těžce tupá, že ani nezná rozdíl mezi datumem spotřeby a minimální trvanlivostí. Ano, proto vyhazujete jogurty s min. trvanlivostí třebas 5.12. Protože jste tupci a myslíte, že už se to zítra nedá jíst.;-€

0 1
možnosti
MK

M64i66l78a74n 10K24e35s72l

19. 11. 2016 22:03

To je úplně jasné.Někdo s tím zavíráním přišel.Jedni chtěli zavřít na všechny svátky,druzí nechtěli zavřít ani na jeden.Jak z toho ven.Vyhovíme oběma a uděláme to zhruba na půl.No a spokojeni či nespokojeni jsou oba.

1 0
možnosti
Foto

A Cyrilometodějové také ostrouhali mrkev. To nevíte?

2 0
možnosti
Foto

Vždyť je to zcela logické. Září=1 svátek, říjen=1svátek, prosinec=2,5 svátku. Takže ještě listopadový a byl by v tom už úplný zmatek, že?

Stačí, že se o státních svátcích nemaká. Ještě zakázat o všech svátcích prodej.

1 0
možnosti
Foto

I20v30a67n 44M14a60r69e40k

19. 11. 2016 17:55

Krásný postřeh a karma R^ [>-] Jak by jeden řekl : Holt není svátek jako "svátek" 8-o8-o8-o

3 0
možnosti

Ten zákon je prostě jen obvyklý uslintaný kompromis. Pachatelé dobra nám chtěli vnutit svou představu o trávení svátků, na všechny svátky najednou si ale netroufli.

7 0
možnosti
MB

Vy jste si ještě nezvykl? To je jen další paskvil z tvorby našich zákonodárců.

9 0
možnosti
Foto

17. listopad prostě není v tom zákonu uveden. Co je na tom proboha divného?

3 4
možnosti
MB

Není svátek, jako svátek, Některý je sváteččejší.;-D

3 0
možnosti
SH

Přesně! R^ Také jsem žasla. Kdo si opravňuje posuzovat, který svátek je svátečnější? Děs a běs!

11 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1746x
Nikdo nemůže udělat všechno ale každý může udělat něco. Mým posláním je komerční bezpečnost.

Jsem bratrem v Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého.

Roman Vitouš

Seznam rubrik