Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Zákaz kouření se musel realizovat na základě doporučení EU. Forma zákazu vyplynula z toho jak voliči zvolili svou politickou reprezentaci. Kdyby jsme v této době měli nějakou svobodomyslnou vládu, tak se prosadí jednoduchý zákaz kouření v místech, kde se podává jídlo a tím by to skončilo.

My ovšem máme socialistickou vládu a ta to řeší souborem nařízení a striktních zákazů. Co si lidi zvolili, to mají a to, že to některým svobodomyslným nevyhovuje, to nic nezmění na naší společnosti.

0 0
možnosti
Foto

Tak já Ti Romane tu karmu dám.

0 0
možnosti
GK

a ono je s kourenim zakazano hrat i marias? 8-o

tu volbu mate porad. Bud pujdete na marias nebo se starou na veceri.

1 0
možnosti
Foto

Já jen pípnu, coby Čecho - Kanaďan. Proces je nezastavitelný. To co se děje v Čechách ohledně kouření, to zde bylo již asi před 10 lety.

Dnes se nesmí kouřit 6 m od vchodu do veřejné budovy a v restauracích již mnoho let.

V naší trempské partě dnes již kouří jeden z deseti. Velení státu pracují vytrvale. Mají čas a ještě jsou námi placení. Není to na hlavu?:-/

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
RH

Problém zákona je, že absolutně vytěsňuje jakoukoli možnost zapálit si u piva. Čili jde o jednoznačné omezení svobody lidí.

8 0
možnosti
Foto

O to vůbec nejde. Nejde ani o svobodu kuřáků, ani o svobodu nekuřáků. Jde výlučně o svobodu majitelů vybrat si cílovou skupinu. Jde o podnikatelský záměr, za nějž nese riziko majitel, ale neobolševici mu pořád mění pravidla. Dovedete si představit, že nastoupíte do týmu na fotbalový zápas a během toho, co budete běhat po trávníku, se změní pravidla na vodní pólo? No a přesně tak to je.

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JS

Mariáš se dá hrát i v nekuřácké restauraci. Pokud tedy nejde o nějakou speciální hru pro kuřáky, která se píše s tvrdým "y" - tedy MARYÁŠ ;-D

Mnozí hospodští už dávno pochopili, že lidé, kteří k nim chodí "na jedno + deset cigár", jim nevydělají ani na propálené ubrusy. Hospodští, kteří se bojí, že kvůli omezení kouření zkrachují, už ve své hlavě zkrachovali dávno. Ovšem názor na EET s vámi sdílím. Tento zákon bych típnul a spláchl do záchodu.

Zákazem kouření nebyla omezena ani demokracie, ani svobodná volba, ani možnost hrát karty. Jen se prostě na určitých místech nebude smět kouřit. Nic víc.

1 12
možnosti
JA

Nedokážu pochopit proč někomu vadí kouření někde kam nechodí.

14 1
možnosti
PT

P61e80t76r 82T31o64m33e79k

22. 1. 2017 22:55

Jste možná odnaučený kuřák ale v hlavě vám to zanechalo fakt guláš.

2 12
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1746x
Nikdo nemůže udělat všechno ale každý může udělat něco. Mým posláním je komerční bezpečnost.

Jsem bratrem v Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého.

Roman Vitouš

Seznam rubrik