Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Šlágr?Kdyby jenom CD,tuto strategii používají ruzné politické strany.Stačí seniorum pustit dechovku a hlasy se jen hrnou...lidová dechovka na podporu lidového prezidena.Šmejd jako šmejd...

0 0
možnosti
Foto

K41a14r19e41l 76C55a21c12h

12. 3. 2017 14:51

No nevím. Já mám takovou teorii, která nemusí být správná. Totiž že každá generace ve svém pokročilém věku nostalgicky preferuje muziku, na které vyrostla (resp. strávila pubertu). U mě to byla šedesátá léta kdy u nás nesměle začínal bigbít, nastoupila éra Beatles a přitom u nás v popíku udával tón svou tvorbou Semafor, tedy S+Š. Takže i dnes preferuji hudbu z té doby, kterou mixuji s pozdějšími módními výkřiky a také s Chopinem, kterého jsem v dětství denně slýchal několik hodin v podání otce, když přišel z práce a sedl ke klavíru. Tak mě napadá otázka, kdo by tak hodně preferoval dechovku? Ti o deset let starší asi sving a velké Big bandy a ti o dvacet let starší již většinou čichají k fialkám zespoda. S dechovkou tedy asi žádný velký byznys neudělají, tak bych se tím nevzrušoval. Navíc ta stanice vysílá v SD a na to se dnes již téměř nedá dívat.

0 0
možnosti

to je ten program, který když přeladím tv první zlikviduju?:-) Asi ano.

0 0
možnosti
EP

Bohužel neznám celou řadu různých televizních vysílání. Mám však dojem, že z vašeho textu plyne, že některá stanice se proviňuje tím, že vysíláním "čehosi" činí něco špatného.

Přelaďujte prosím postupně na různé stanice a zjistíte, že na diváka útočí ve svém zájmu každá. Většina z nich se vysíláním reklam živí.

Zamyslete se prosím o té nehorázné nemravnosti, když některé stanice jsou tak zvaně státní, prý proto, že mají být nestranné. To byla asi premisa přijatého zákona, že každý vlastník přijímače musí ze zákona si tento luxus platit. A když se zamyslíme, tak s hrůzou zjistíme, že zákon je sice občany plněn. Platí měsíčně 135 Kč. Není však plněn ČT. Ta za prvé není nestranná a za druhé vysílá reklamy jako každá jiná stanice.

Zde se naše myšlení dostává do situace, že je lepší nemyslet, když stále a trvale není zákon plněn. Stále a trvale tam vystupují inženýři lidských duší, kteří berou mzdu za protizákonou činnost.

Která politická strana dokáže toto napravit, ta našim občanům ušetří cca 6 miliard za poplatky a další obrovské částky vydávané za nezákonné vysílání reklam českou televizí.

Vzpomeňme, že kterési volby vyhrála strana co slíbila odstranit poplatek za občasné návštěvy u lékaře v hodnotě 30 Kč za jednu návštěvu. Dá se to srovnat se současnou ztrátou každého kdo vlastníme "bednu" ? ?

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
DB

vynikající postřeh....trefa do černého......je to skutečně tak , že tento moderní televizní prodej je podomní..jen na jiném nosiči.....výborně...a měl by se zakázat...

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1746x
Nikdo nemůže udělat všechno ale každý může udělat něco. Mým posláním je komerční bezpečnost.

Jsem bratrem v Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého.

Roman Vitouš

Seznam rubrik